Link tab titleHaukelirennet


Noregs blidaste turrenn – 14. april 2018

Arenakart:

Sjå film frå Haukelirennet 2014:

Løypekart:

Løypekart:

Aktuelt

8 Jan 2018

Frå 2018 har me inngått eit nytt samarbeid mellom tre turrenn i fjellregionen i Telemark og Agder. 

27 Mar 2017

Audun Svartdal, skiteknikkekspert og tidlegare landslagstrenar for skiskyttardamene, var ikkje i tvil då han uttala seg i det niande internasjonale turrennet på Haukelifjell.

25 Mar 2017

Juryen har no synfart løypene og melder om fine forhold i løypa akkurat no. Men det er meldt aukande vind på ettermiddagen og juryen ynskjer difor kortare løpstid. Haukelirennet blir korta ned til 18 km.

24 Mar 2017

Grunna vindvarselet besluttar juryen i kveld å kutte traseén vest for fyrste matstasjon. Det mest sannsynlege ut frå vêrforholda i kveld og vêrprognosa for morgondagen er ei 32-kilometer løype på 2x15 kilometer pluss nedfarten mot mål.

24 Mar 2017

Om du melder deg på rennet no og meiner du bør liggje i denne seeda gruppa, må sende dokumentasjon på dette til rennleiar trond.flothylSPAMFILTER@haukelirennet.no <trond.flothylSPAMFILTER@haukelirennet.no> (Remove SPAMFILTER from the address) innan kl 15. 00 i dag

20 Mar 2017

Fredag 24. mars inviterer teknikkekspert Audun Svartdal, som tidlegare var trenar for kvinnelandslaget i skiskyting, alle ungdom mellom 13 og 16 år til fristilteknikk-trening med skøyteski i Haukelifjell skisenter. 

20 Mar 2017

Det er ikkje langt frå kvite vidder på Haukelifjell til kvite strender i syden – meld deg på i trimklassa i Haukelirennet og vinn reisegåvekort!

For å sikre alle løparane i den krevjande nedfarten mot mål, har me i år delt løypa i to parallelle løp frå toppen og ned til siste sving før målgang. 

Generalsponsorar

SponsorarThis site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.