Link tab titleHaukelirennet


- Rein skileik

Arenakart:

Sjå film frå Haukelirennet 2014:

Foto: Guro Lien

Løypekart:

Løypekart:

Aktuelt

Swix vil teste meir før dei legg ut sine smøretips fredag 24. mars kl 12.00. Dette er foreløpige smøretips frå erfarne smørarar i IL Rein. Bilete er tatt i dag, torsdag, kl 16.30.

20 Mar 2017

Fredag 24. mars inviterer teknikkekspert Audun Svartdal, som tidlegare var trenar for kvinnelandslaget i skiskyting, alle ungdom mellom 13 og 16 år til fristilteknikk-trening med skøyteski i Haukelifjell skisenter. 

20 Mar 2017

Det er ikkje langt frå kvite vidder på Haukelifjell til kvite strender i syden – meld deg på i trimklassa i Haukelirennet og vinn reisegåvekort!

For å sikre alle løparane i den krevjande nedfarten mot mål, har me i år delt løypa i to parallelle løp frå toppen og ned til siste sving før målgang. 

Ungdomsrennet har tidlegare vore inndela i to klasser, men etter gode og konstruktive tilbakemeldingar vil me i år dele jenter og gutar inn i aldersbestemte klasser på alle trinn frå 12 til 16 år.

Heile 1261 små og store deltakarar i ulike aldrar gjorde dagens Haukelirenn til den største ski- og folkefesten i Haukelirenn-historia.

5 Apr 2016

Haukelirennet er stolte av å ha det lokale utbyggjarfirmaet Vågslid AS som sponsor dei neste tre åra.

4 Apr 2016

Me er så heldige at eliteløperane blir med oss i Vennerennet i år også. Om ein av dei er din store helt kan du berre gle deg - det er trass alt ikkje kvar dag ein går på ski saman med verdselita!

Generalsponsorar

SponsorarThis site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.